Travelpassion Network

Detta är Travelpassion

Ulrica Frisk Forsman och Annika Larsson Lexelius är grundarna till nätverket Travelpassion där resor, upplevelser, vänner och passionerade vagabonder är kärnan till det nya nätverket. Sann passion, stort engagemang och glädje är värdegrunden och själva uppkomsten till Travelpassion. Ulrica och Annika har flera saker gemensamt och det är passionen för resor, bygga långsiktiga relationer, viljan att sammanföra och hjälpa andra människor som de tycker om. Det finns en anledning till att de båda kallas “mingel drottningar” då Ulrica och Annika älskar att möta andra människor och är nyfikna på vad livet har att erbjuda. Varje möte och upplevelse är unik. Det skapar möjligheter för framtiden, kan förändra och göra livet rikare.

Målet är att vi tillsammans skapar Sveriges starkaste nätverk med fokus på passion, resor och upplevelser.
Målgruppen är vänner och kollegor inom turism och besöksnäringen och även sanna passionerade vagabonder som älskar att skapa unika reseupplevelser.

Travelpassion Network, vad är det?

Vi vill samla alla vänner och de vi känner i ett forum för att hålla turism och besöksnäringen levande. Nätverket är för oss som vill
fortsätta att drömma oss bort, inspirera och dela med oss av våra upplevelser och det gör vi tillsammans med er. Då tiderna ser annorlunda ut börjar vi med digitala möten eller mindre träffar men så fort restriktionerna ändras, så ses vi “In real life” vilket vi alla såklart längtar efter.

Tänk dig att du har en plats för AW mingel där du “hänger med” likasinnade som älskar resor, upplevelser och unika möten. Vi kanske har temakvällar i form av ett land, en unik upplevelse eller fokus på en speciell plats där vi går all in på alla plan. Vi som jobbat i branschen vet att det alltid finns en otrolig positiv och härlig energi bland våra vänner och kollegor som de flesta gärna bjuder på när det vankas alla olika typer av tillställningar. Så är det är något vi tillsammans är bra på är det att sätta nivån från början till slut när vi ses.

Så med detta sagt så tänker vi att förutom ett hejdundrande mingel med tilltugg och något gott att dricka till så delar vi med oss av
inspirerande föreläsningar, tävlingar, underhållning i någon form där garanterat skratt och glädje står på schemat. Här har du möjlighet att möta reseproffs och passionerade vagabonder som med stor sannolikhet ger dig nya kontakter, förhoppningsvis nya affärsmöjligheter och kanske hittar nya kreativa vägar framåt på din “resa” genom livet.

Vi erbjuder också fina erbjudanden och rabatter från våra samarbetspartners för att “krydda till” tillvaron och som också kommer
att finnas på plats när vi ses. Genom nyfikenhet och relationsbyggande ökar du chanserna till nya möjligheter och utveckling för framtiden på alla plan.

Travelpassion kommer att vara en levande plattform där du kan vara med att påverka hur du vill ha det. Låt oss veta vad just du vill uppleva på plats, vad du saknar idag ute på marknaden och hur en “dröm AW” skulle kunna se ut för dig i din drömvärld? Kanske du själv har något spännande du vill förmedla, vill föreläsa eller varför inte underhålla i någon form för hela nätverket.

Kontakta oss gärna, berätta mer eller om du har några frågor eller
funderingar på: annika@travelpassion.se eller ulrica@travelpassion.se.