Reseberättelser

Inspirerande reseberättelser från en som varit där
Rom

Rom

Varför Rom? Du har allt på ett ställe – så mycket historia, så mycket god mat, så många spännande konstverk och så mycket puls. Det är ett nöje att bara vandra omkring, och du – var nyfiken!

läs mer
Andalusien

Andalusien

En plats som står mig lite varmare om hjärtat är Andalusien i Södra Spanien. Mellan berg, öken och hav ligger detta område som har allt från större historiska städer som Malaga och Granada, med sitt världsarv till mindre byar längst kusten.

läs mer
Murren

Murren

Vid foten av det 2 970 meter höga skidberget Schilthorn, på ca 1650 meters höjd, med svindlande höga stup och bergväggar som omringar den magiska alpbyn Murren finner vi alpernas paradis. Sommar som vinter svävar byn på moln.

läs mer
Toscana

Toscana

Min största passion i livet har alltid varit att resa vilket jag gjort ända sen jag var liten. Att få uppleva magiska platser, träffa nya människor, lära mig om olika kulturer tillsammans med lite äventyr gör livet mer spännande.

läs mer
Japan

Japan

Storstäderna är otroligt rena och välskötta. I Tokyo tex så bor det 33 miljoner människor, det finns inga papperskorgar på gatorna utan alla tar med sig sitt skräp hem (kanske någon annans också?) Det är otroligt tyst i trafiken då nästan ingen tutar på varandra, helt overkligt!

läs mer

Senaste kommentarer

    Arkiv

    Inbjudan

    Travelpassion vill gärna bjuda in dig till att medverka som reseberättare där du delar med dig av din upplevelse på något av dina favoritresmål. Syftet är att vi i nätverket ska få unika restips från en passionerad vagabond och proffs som du och du får då bli vår stjärna i nätverket. Vill du veta mer kontakta oss direkt så berättar vi mer: annika@travelpassion.se eller ulrica@travelpassion.se.