Partners

Hur kan ett samarbete se ut med Travelpassion?

Vår gemensamma nämnare är passion för turism och besöksnäringen där resor, hotell, konferens, event och möten ligger i täten men även upplevelser i olika slags former. Det kan handla om matupplevelser, hälso- & tränings upplevelser och olika slags må bra aktiviteter där vi upplever saker tillsammans helt enkelt.

Ser du att ovan beskrivning stämmer in på dig och ditt företag och vill vara med under ett event, ett mingel eller någon resa framöver? Toppen, då ser vi fram emot att höra ifrån dig där du har chans att berätta vad ni som företag kan erbjuda under något av dessa forum. Kanske du vill vara värd där du har chans att synas och presentera ert företag? Ert företag har med stor sannolikhet fina erbjudanden eller kampanjer som då kan synas i våra sociala medier, hemsida eller via våra nyhetsbrev.

Eller du kanske vill att vi kommer ut till ert företag där vi får uppleva er verksamhet i verkligheten. Vi filmar, tar foton och skriver om er verksamhet som alla i vårt nätverk får ta del av. Vi i vår tur lägger då upp direktlänkar till er som då förhoppningsvis ska ge er fler bokningar. Vill du medverka på någon av kommande resor där du erbjuder dina tjänster på ett eller annat sätt? Det finns med andra ord en massa olika aktiviteter vi kan göra tillsammans.

Travelpassion Network

Tillsammans är vi starka är ett uttryck som vi alla känner till och i tider som dessa är det viktigare än någonsin. Vi vill jobba och samarbeta med människor vi tycker om, som har ett spännande företag med unikt koncept inom turism och besöksnäringen eller inom upplevelsebranschen. Vi tror att vi har någon slags koppling till på ett eller annat sätt eller via våra vänners rekommendation eller våra fd kollegor eller samarbetspartners.

Vår affärsidé är just att Sveriges starkaste nätverk byggs upp av oss tillsammans och att vi skapar unika möten och upplevelser ihop. Vi hjälper varandra att knyta kontakter med nya människor i spännande miljöer och hittar nya kreativa vägar för att skapa minnen tillsammans. Vårt fokus är glädje, inspiration och engagemang med hållbara och långsiktiga relationer.

Upplägg för samarbete och event

Vi har flera olika idéer om hur ett eventuellt samarbete  och upplägg skulle kunna se ut hos oss på Travelpassion. Vi har färdiga förslag på olika mediapaket genom marknadsföring på vår hemsida och sociala medier av era specifika erbjudanden och kampanjer tillsammans med er logga och länkar direkt till er hemsida.

Vi erbjuder även värdpaket för att medverka på våra event, resor, mingel och inspirerande föreläsningar etc framöver. Samt så skräddarsyr vi specifika förfrågningar för kommande upplevelser av något slag med inriktning på turism och besöksnäringen.

Vill du ta nästa steg tillsammans med oss

Vill du veta mer och har fler frågor, kontakta oss på: ulirca@travelpassion.se eller annika@travelpassion.se.

Vi ser med glädje fram emot att höra ifrån dig!