Om oss

Grundare av Travelpassion

Ulrica Frisk Forsman och Annika Larsson Lexelius är grundarna till
nätverket Travelpassion där resor, vänner och sanna vagabonder är kärnan till det nya nätverket. Sann passion, stort engagemang och glädje är värdegrunden och själva uppkomsten till Travelpassion.

Ulrica och Annika har flera saker gemensamt och det är passionen för resor, bygga långsiktiga relationer, viljan att sammanföra och hjälpa andra människor som de tycker om. Det finns en anledning till att de båda kallas “mingeldrottningar” då Ulrica och Annika älskar att möta andra människor och är nyfikna på  vad livet har att erbjuda. Varje möte och upplevelse är unik. Det skapar möjligheter för framtiden, kan förändra och göra livet rikare.

Bakgrund

Ulrica Frisk Forsman - Head of Partnership Travelpassion

 • Head of Commercial Partnerships – Nordic – Unibail Rodamco Westfield
 • Senior Project Manager Sponsorship & Event – Bonnier Magazines & Brands
 • Project Manager Event – TV4
 • Sales Manager Meeting & Events – Scandic
 • Eventmanager – Spendrups
 • National Salesmanager – American Express
 • Produktspecialist – Sportresor & TUI
 • Reseledare & kryssningar – TUI

Annika Larsson Lexelius - Head of Communication Travelpassion

 • Travel Project Manager – Bonnier Magazines & Brands
 • Centerchef – Itrim
 • General Manager Conference & Events – 7A Conference & Business Center
 • Platschef konferens & restaurang – SJ Service Academy
 • Guest Relation Manager – Clarion Sign
 • Butikschef – Apollo
 • Säljare – Ticket privatresebyrå
 • Tjänsteman – TUI

5 snabba frågor till Ulrica & Annika

 1. Vilket är ditt favoritresmål?
 2. Vilken är din bästa reseupplevelse utomlands eller i Sverige?
 3. Vart finns den bästa stranden tycker du?
 4. Vilket land har den bästa maten?
 5. Vilken aktivitet föredrar du när du är på resa?
 1. Vi har åkt till Spanien ända sen jag var liten. Och jag har bott i Marbella, Palma Nova, och Teneriffa i flera år. Känns som hemma!
 2. Shaitan Limanha Beach (Devil`s Harbour) var ett riktigt äventyr! Slingriga vägar med djupa raviner och branta stup på vägen till stranden. Vi fick parkera bilen i en brant backe och lägga stenar bakom hjulen för säkerhets skull! Vi fick ett halleluja moment när vi såg stranden – korallblått vatten, stora vågor som slog in på en magisk strand. Känsla av Karibien! Klättringen ner till stranden var riktigt snårig och vi mötte åsnor på vägen! Branta klippor gjorde att vi inte ville titta neråt. När vi kom till stranden så hoppade vi i vågorna och såg på alla turister som hoppade från klipporna. En ljuvlig dag med bad och sol och sen en ännu brantare klättring tillbaka till bilen – ett äventyr!
 3. På Jamaica finns en kritvit sandstrand där man får kisa för att man får en ljuschock av den kritvita stranden och det magiska korallblåa vattnet. Vi åkte jetski ut på havet och såg färglada fiskar som nästan kändes overkligt.
 4. Den mest fantastiska pastan prövade jag på Amalfikusten i Positano med vidunderlig utsikt över klippor, färgglada hus på höjderna och vackra havet.
 5. Jag älskar tennis och är numera padelfantast. Det finns padelbanor överallt i Spanien eftersom sporten är oerhört populär där. Ett riktigt tufft padelpass och ett bad i solnedgången i Marbella är svårslaget!
 1. Italien i mitt hjärta
 2. På den lilla oexploaterade mysiga ön Koh Mak i Thailand på Lazy Day The Resort tillsammans med familjen njöt vi av lugnet och de vänliga människorna på ön. Kritvita stränder, magisk mat och ro för själen upplevde vi vår bästa resa någonsin.
 3. Jag älskar sandstränder & har besökt många under åren men om jag måste välja någon så har Maldiverna en av de vackraste stränderna jag sett. Från Huvudön Male tog vi ett litet sjöflygplan & landade på vattnet på en av Maldivernas 26 atoller & klev jag i land på en magisk plats mitt ute i ingenstans. På pålar i vattnet bodde vi där man kunde se fiskarna genom vardagsrumsbordet & med egen stege kunde simma ut direkt i vattnet från sin egen brygga. Paradiset på jorden helt enkelt.
 4. Italien har med min smak och tycke den bästa maten i hela världen & där har jag haft min starkaste matupplevelse någonsin. På vår bröllopsresa stannade till i en liten charmig medeltida by i Toscana, gick in på en restaurang som var ett hål i väggen och där mamman i familjen med all sin kärlek lagade den bästa hemmagjorda pastan ever. “Nonnan” hyvlade själv den gudomligt goda färska tryffeln vid bordet och serverade oss ett glas rött av Italiens bästa vin. Det absolut bästa jag någonsin ätit i hela mitt liv och det mest romantiska ögonblicket på hela resan tillsammans med min nyblivna man.
 5. Brukar börja dagen med powerwalk/jogg på beachen och gärna en yoga. Har jag mycket energi på dagen så svettas jag gärna loss på något beachcamp då jag älskar att träna utomhus i naturen. Sen får det gärna bli någon utflykt under dagen för att upptäcka det fantastiska resmålet.

Galleri från våra resor

Vill du komma i kontakt med oss direkt är du välkommen att mejla oss på ulrica@travelpassion.se eller annika@travelpassion.se. Vi hoppas att vi ses snart i vårt nätverk någonstans därute i vimlet eller i den digitala världen.

Vi ser fram emot vår ”resa” tillsammans!